Om Oss

All kunnskapen du trenger til en fast pris

Gruer du deg også alltid til regnskapet? Hvilke regler gjelder, hvilket system skal jeg velge? Må jeg kjøpe et regnskapssystem, eller fungerer det med Excel? Er mva, Altinn, skattemelding fremmeord og får det til å gå frysninger nedover ryggen din?

Gjennom flere år har vi vært en del av større gründernettverk, både online og fysiske nettverk. Vi kjenner mange gründere, og det temaet vi hører veldig mange sliter med og har spørsmål om er nettopp regnskap og økonomi. Og vi skjønner deg godt. For bankene og myndighetene gjør det ikke enkelt for oss, slik skal det ikke være.

Vi ønsker å gjøre økonomi, regnskap og rapportering enkelt og tilgjenglig for deg. Slik at du bruker minimalt med tid og resurser på dette, og samtidig gjør det riktig, med alle fradrag du har krav på og på en rimelig måte. For ja – vi mener du kan gjøre det selv! Du trenger ikke økonomisk utdannelse for å forstå og gjøre regnskap rett. Men du trenger riktig kunnskap, presentert til deg på en enkel og forståelig måte. For sitter du med rett informasjon om selskapet ditt, er det også enklere å ta de riktige avgjørelsene og styre selskapet til suksess.

Vi er Anna Halvorsen, skatteekspert og Margrethe Otto Skar, økonomiforenkler.

Anna er skatteekspert og autorisert regnskapsfører og har jobbet med regnskap, skatt og rapportering siden 2002. Hun har to regnskapskontorer og har en sterk passion for regnskap og skatt. Høres kjedelig ut? Vel Anna er så langt fra kjedelig som du kan få det. Hun er suksessfull gründer, aktiv medlem av nettverket Business and Professional Women, flamenco danser, gift med Dag og har to barn. Hun snakker flere språk; norsk, engelsk, russisk, estisk og spansk.

Margrethe har en bachelor i markedskommunikasjon og har jobbet som prosjektleder og leder av mindre bedrifter i over 20 år. Hun har siden 10 års erfaring med å utvikle vekstbedrifter, samt innhenting av kapital til disse.  Hun er kjent som økonomiforenkler og jobber med å hjelper privatpersoner med å få kontroll på økonomien. Hun er med i “Bli proff” komiteen til Kvinner i business og er også veldig glad i å stå på ski. Margrethe er gift med Trygve og har 3 barn og en bonusdatter.

Bli med på en enkel reise hvor du står i fokus, slik at du kan bruke tiden din på å skape verdier og suksess i ditt liv og bedrift.