Om Oss

All kunnskapen du trenger til en fast pris

Gruer du deg også alltid til regnskapet? Hvilke regler gjelder, hvilket system skal jeg velge? Må jeg kjøpe et regnskapssystem, eller fungerer det med Excel? Er mva, Altinn, skattemelding fremmeord og får det til å gå frysninger nedover ryggen din?

Gjennom flere år har vi vært en del av større gründernettverk, både online og fysiske nettverk. Vi kjenner mange gründere, og det temaet vi hører veldig mange sliter med og har spørsmål om er nettopp regnskap og økonomi. Og vi skjønner deg godt. For bankene og myndighetene gjør det ikke enkelt for oss, slik skal det ikke være.

Vi ønsker å gjøre økonomi, regnskap og rapportering enkelt og tilgjenglig for deg. Slik at du bruker minimalt med tid og resurser på dette, og samtidig gjør det riktig, med alle fradrag du har krav på og på en rimelig måte. For ja – vi mener du kan gjøre det selv! Du trenger ikke økonomisk utdannelse for å forstå og gjøre regnskap rett. Men du trenger riktig kunnskap, presentert til deg på en enkel og forståelig måte. For sitter du med rett informasjon om selskapet ditt, er det også enklere å ta de riktige avgjørelsene og styre selskapet til suksess.

Siren Langeland, Onlineøkonom og Aut. regnskapsfører

Siren er onlineøkonom og grunnlegger av Regnskapsoptimisten AS, som eier Gründerøkonomi. Hun er ei erfaren dame som lærer bort hvordan du trygt kan sette deg inn i egne bedriftstall.
I dag er det flere bedrifter som jobber på nettet, og som online bedriftseier trenger du å skape ei lønnsom bedrifter som du kan leve av. Da gjelder det å starte med de små stegene som er å bokføre eget regnskap.

Hennes favoritt utsagn er “det finnes en oppskrift for alt her i verden”.

Til og med å lære seg å bli en selvstendig økonomisk bedriftseier Siren har jobbet i over 30 år som autorisert regnskapsfører. Det er en trend å føre eget regnskap, men det mangler en vesentlig bit, og det er riktig veiledning for at du skal føle deg sikker og komfortabel med at regnskapet skal bli riktig. Derfor lærer hun kundene sine å bokføre eget regnskap på en trygg måte, og slik at de aldri behøver å være redd for om det de gjør er ulovlig.

Hun er svært opptatt av kundens behov og liker å skape tillit og ro.

Har du noen gang opplevd å ta kontakt med fagpersoner som snakker så vanskelig at du går derfra med flere spørsmål enn du hadde da du kom dit? Det vil du ikke oppleve hos Siren. Hun lærer bort det du trenger å vite for å føre ditt eget regnskap, enkelt og jordnært på en forståelig måte

Bli med på en enkel reise hvor du står i fokus, slik at du kan bruke tiden din på å skape verdier og suksess i ditt liv og bedrift.