Før ditt eget regnskap enkelt, raskt og riktig

Få kontroll på ditt eget regnskap og firmaets økonomi. Vi vet mange gruer seg for dette, fordi de er redd for å gjøre feil! Få riktig kunnskap og gjør det selv. Da unngår du dyre konsekvenser. Og best av alt; du sparer penger!

Ta kontroll, ha full oversikt og spar penger!

Et evig tema når du starter for deg selv er: 

 • Skal jeg (eller har jeg lov til å) føre regnskapet selv? 
 • Hvem kan hjelpe meg når jeg står fast?
 • Er det vanskelig å føre regnskapet selv?
 • Hvilke regler gjelder og hva må egentlig jeg forholde meg til? 
 • Må jeg ha en regnskapsfører? 
 • Hvor finner jeg en regnskapsfører som forstår det jeg driver med?
 • Hva koster en regnskapsfører?
 • Kommer jeg til å bruke hele overskuddet mitt på en regnskapfører?

  Fordi vi hører disse spørsmålene hele tiden har vi laget en tjeneste som gjør deg i stand til å føre ditt eget regnskap raskt, enkelt og riktig! For det er viktig at regnskapet ditt blir rett. Få rett og riktig kunnskap slik at du alltid er oppdatert. Og spar tid og penger. 

Slik virker det:

Gründerøkonomi er en onlineportal, eller bibliotek om du vil for deg som ønsker å føre ditt regnskap enkelt, raskt og riktig! 

Når du er inne i biblioteket kan du enten søke på det du lurer på, eller du kan se hver modul som et eget kurs. På den måten øker du kompetanse raskt og enkelt.

Du får også tilgang til en facebookgruppe hvor vi svarer på utfordringer og spørsmål du har om regnskap generellt og ditt regnskap spesielt. 

Dette er Gründerøkonomi

Gründerøkonomi AS ble startet i 2017 av Anna Halvorsen og Margrethe Otto Skar. Vi kommer fra hvert vårt ståsted, men begge har gjennom mange år sett (og hørt) at regnskap og alle spørsmålene rundt dette er veldig aktuellt. Derfor ønsket vi å gjøre noe med det. Slik at DU kan føre ditt eget regnskap, uten å være redd for å gjøre det feil. Det er behov for en enkel tjeneste, et oppslagsverk og kurs, som gjør deg i stand til å føre ditt regnskap enkelt, raskt og riktig.

Anna Halvorsen, skatteekspert

Anna er skatteekspert og autorisert regnskapsfører og har jobbet med regnskap, skatt og rapportering siden 2002. Hun har to regnskapskontorer og har en sterk passion for regnskap og skatt. Høres kjedelig ut? Vel Anna er så langt fra kjedelig som du kan få det. Hun er suksessfull gründer, aktiv medlem av nettverket Business and Professional Women (BPW), flamenco danser, gift med Dag og har to barn og en bonussønn. Hun snakker flere språk; norsk, engelsk, russisk, estisk og spansk.

Margrethe Otto Skar, økonomiforenkler

Margrethe har en bachelor i markedskommunikasjon og har jobbet som prosjektleder og leder av mindre bedrifter. Hun har siden 2006 jobbet med å utvikle vekstbedrifter, samt innhenting av kapital. Hun er med i "Bli proff" komiteen til Kvinner i business. I dag driver hun sitt eget foretak hvor hun er økonomiforenkler og hjelper privatpersoner med å få kontroll på økonomien. Hun er også veldig glad i å stå på ski. Margrethe er gift med Trygve og har 3 barn og en bonusdatter.

Denne tjenesten gir deg disse fordelene:

Det er mange fordeler ved å føre ditt eget regnskap. Å få full oversikt over hvordan du skal føre regnskapet og ikke minst hvilke regler finnes? Hva kan jeg trekke fra i regnskapet og hva kan jeg ikke trekke ifra? Med denne tjenesten får du full oversikt. Du kan også søke på det du lurer på. 

Vi vet at du med den rette informasjonen kan gjøre dette, og det kommer mange ekstra fordeler på kjøpet. Fordeler du kanskje ikke engang har tenkt på.

Få full kontroll på firmaøkonomien

Når du fører ditt eget regnskap så har du kontroll på hvordan selskapet ligger an. Forutsetter at du du fører regnskapet gjevnlig. 

Det er alltid bedre å vite enn å tro. Når du fører ditt eget regnskap kan du ta alle avgjørelser basert på fakta om den økonomiske situasjonen i selskapet ditt. For eksempel når du skal gjøre en investering. 

Lær alle reglene og fradragene

Fradrag er alle utgifter som du kan trekke fra i regnskapet ditt. Fradragene reduserer ditt overskudd, og det du skal betale skatt av. 

Det er mange fradrag og i dette kurset vil du finne alle som du har krav på. 

Det er regler og frister som du må forholde deg til når det gjelder regnskapet til ditt firma. Kurset gir deg fullstendig oversikt over både alle regler og frister. 

Gjør MVA til en lek

Kurset gir deg dybdekunnskap i hvilke regler som gjelder ditt firma. Hvordan du gjør det og hva som skal rapporteres til myndighetene. 

Nye regler rundt mva på tjenester kjøpt i utlandet kom for en stund siden og det har vært mye usikkerhet i hvordan disse skal håndteres. Vi går igjennom slik at du får det rett. 

Hvilke regler gjelder og hvordan påvirker det din bedrift?

Dette er et usikkert emne, siden regelverket ikke praktiseres likt. Vi forteller deg hvordan vi i Gründerøkonomi forholder oss til regelverket, og forklarer hvordan det ligger an i dag. 

Vi jobber for at dette skal bli et enkelt og ensartet regelverk som er enkelt å følge. 

Raskt og enkelt regnskap

Når du vet hvilke regler som gjelder og hvordan du gjør det, samt øver så vil du kunne føre ditt regnskap langt raskere enn om du skulle sende det bort. 

Med enkle og gode rutiner for regnskap vil du føre regnskapet ditt enkelt og riktig. Og du vil ikke lenger lete etter bilag. 

Slik sparer du tid og penger

Ved å føre selv, så sparer du tid på å forklare en ekstern hva du trenger, og ikke minst forbredelsene på å sende fra deg bilag til regnskapet. Nå legger du det rett i ditt regnskapssystem og bokfører på direkten. 

Det er forskjell på regnskapsførere, noen er spesialister på en bransje osv. Og de jobber på ulike måter. Skal du ha en regnskapsfører så anbefaler vi at du har en som fører regnskapet ditt i et skybasert system. Det er også ulikt hvordan de tar betalt. Noen har fastpris, mens andre jobber etter antall bilag og noen jobber på timer.

Det som er helt sikkert er at det koster mer enn å gjøre det selv, nå som du vet hvordan du skal gjøre det enkelt, raskt og riktig. 

Lær regnskap både i teori og praksis

Biblioteket gir deg all teori om regnskap og reglene på samme sted. Du slipper å lete rundt etter svaret, alt er i portalen. 

Vi oppdaterer også fortløpende etter hvert som endringer skjer og sender deg selvfølgelig en e-post når det er skjer. 

Kurset går også igjennom hvordan du fører regnskapet i praksis. Om du skal føre i et regneark eller investere i et regnskapsprogram går vi også igjennom. Men du vil lære hvordan du gjør det, uansett hvilket program eller form du velger. 

Kurset består av disse modulene:

Kurset består av 9 moduler + grunnkursene i gratis modulen. Vi inviterer deg som kunde til å være med å komme med forslag til hva du trenger eller ønsker å lære mer om. Innholdet blir tilpasset ditt behov. 

Vi vil også kjøre gratis webinarer til medlemmene, samt at du kan bli medlem i en gratis og åpen Facebook gruppe hvor vi kommer til å svare på konkrete spørsmål som du har om regnskap i din bedrift.

Kjøp ditt medlemsskap her:

Du kan velge mellom å betale for et helt år (få to måneder gratis) eller kjøp et abonnement hvor du betaler måned for måned. Det er ingen bindingstid på månedsabonnementet, men det er en måneds oppsigelsestid. 

Grunnkurs

Grunnkurset er delt inn i 2 moduler
Gratis
 • Grunnkurs i mva, alt du trenger å vite for å komme igang og forstå moms.
 • Grunnkurs i valg av selskapsform. Når du starter for deg selv er det viktig at du velger riktig selskapsform.

Fast lav pris

Få tilgang til hele kurset
kr 1990
 • Tilgang til hele kurset
 • Gir tilgang i 12 måneder
 • Fornyes en gang i året
Beste pris

Abonnement 1 mnd

Få tilgang til hele kurset
kr 199
 • Tilgang til hele kurset
 • Ingen bindingstid, og en måneds oppsigelsestid
 • Fornyes automatisk hver måned