Bli med i Gründerøkonomi

Gründerøkonomi er et onlinebibliotek for deg som vil føre ditt eget regnskap eller rett og slett ønsker å øke kompetansen din innen regnskap og økonomi .

Mange kvier seg til å ta fatt på denne delen. Det føles bra å sende ut faktura, men så var det bokføring, debet, kredit, reskontro og hva heter det nå igjen alt sammen? Det er mange fagutrykk og det er lett å gå seg vill. Hvordan skal du lære deg alt dette? Du bekymrer deg kanskje for om det blir rett? Og har jeg fått med alle fradragene?

Bli medlem idag!

Kjenner du deg igjen? Fordelene er mange ved å føre sitt eget regnskap. Du får full oversikt, et fantastisk verktøy for å ta gode avgjørelser for din bedrift basert på hva du vet om økonomien og ikke hva du tror. Og ikke minst – du sparer tid og penger.

S
om medlem av Gründerøkonomi får du tilgang til et unikt “bibliotek” av videoer som enkelt forklarer hvordan du gjør ditt eget regnskap enkelt, raskt og riktig. Det er delt opp i både praktisk regnskap og i reglene slik at du alltid kan slå opp og få svar på det du trenger hjelp med. Du får også gode eksempler som gjør det mye enklere å forstå det som blir forklart. 

Det blir som å ha en personlig regnskapsfører du kan rådføre deg med når som helst og hvor som helst til en brøkdel av prisen. Og vi har også en Facebook gruppe du kan melde deg inn i og spørre helt spesifikt om det du lurer på. 

Trykk på knappen under for mer informasjon om hvordan du blir medlem!